Cruise Alaska met Holland America Line

Auteur:
Travel Counsellors

31 mei 2021 2 minuten leestijd 1531 x bekeken


Holland America Line is DE Alaska expert en verdient al jaren prestigieuze Awards voor beste cruisemaatschappij in Alaska en voor de beste landexcursies.
De routes zijn met zorg uitgestippeld om het iconische en authentieke Alaska te ervaren. Door de perfecte maat kunnen de schepen kleinere havens aan doen, zoals Homer en Kodiak, waardoor u dichtbij het adembenemende natuurschoon kunt komen.
Combineer een cruise met een landarrangement bijvoorbeeld in Denali National Park, verblijf een paar nachten in McKinley Chalet resort. Ga op excursie om de Alaska big 5 te spotten; grizzly beren, karibou, Dall schapen, wolven en elanden. 
Holland America line biedt ook een treinreis aan door het adembenemende landschap in een eigen luxe McKinley Explorer trein met panorama rijtuigen, of kies voor een excursie per luxe touringcar langs de Seward Highway. Voor avonturiers die nog een stapje verder willen  kunnen de zeldzame wonderen ontdekken in het wilde Yukon Territory waar de fascinerende Klondike Goldrush herleeft.

De landexcursies zijn zorgvuldig samengesteld om uw Alaska Experience compleet te maken. Ontmoet lokale experts die hun eigen kennis en ervaring met u te delen. Alaska in Concert is een BBC Earth ervaring waarbij spectaculaire beelden worden getoond op grote LED schermen en voorzien van live muziek.

Alaska is vaak een ‘once in a lifetime’ bestemming en Holland America Line heeft door haar jarenlange ervaring in dit gebied de mooiste cruises om dit gebied optimaal te beleven. Tijdelijk is uw cruise nog completer met ‘have it all’ pakket.

Wilt u meer weten over deze unieke bestemming, de routes of de mogelijkheden. Ik weet er alles van!