Tips profiel aanmaken

Profiel

Zorg voor een goede recente foto van jezelf (jij bent het tenslotte die je onderneming uitdraagt)
Plaats ook een foto van iets waar je “trots ”op bent binnen jouw onderneming. (denk daarbij aan je auto of bus, of werkgerelateerde zaken als computer of gereedschap)

Bedenk 5 competenties oftewel 5 toegevoegde waarden waarom opdrachtgevers voor jou moeten kiezen. Houd deze zinnen zo kort mogelijk.

Zorg voor een goede bereikbaarheid. Vul je telefoonnummer in, mailadres en eventueel je Social media.

Gebruik een slogan: dit kan een zin zijn die je regelmatig zelf gebruikt of probeer er een te bedenken waar je bedrijf voor staat. Met deze zin kun je eigenlijk van alles. Het klinkt misschien vreemd maar het helpt je jouw bedrijf in één zin te promoten. Handig voor als je aan het netwerken bent, of een opdrachtgever ontmoet. Houd deze zin kort maar krachtig.

Over jezelf en jouw bedrijf

Wie ben ik, wat doe ik, en wat kun je van mij verwachten.
Schrijf simpele zinnen en kom tot de kern van je verhaal. Kom je er niet helemaal uit? Tekstschrijven is niet voor iedereen weggelegd. Schrijf dan in je eigen woorden je verhaal op, en wij checken dit graag even voor je!

Portfolio

Gebruik hier zoveel mogelijk foto’s: een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden. Omschrijf je project in een paar duidelijke zinnen.

Referenties

Zorg altijd voor goede referenties. Dit zorgt voor een betrouwbaar beeld richting je toekomstige opdrachtgevers. Vraag eventueel bij je opdrachtgevers om een referentie en plaats deze.

Documenten upload

Je kunt tot max. 20 documenten uploaden. Handig! Je kunt zelf kiezen welke je openbaar wilt maken. Zorg dat bestanden zoals je CV, KVK inschrijving en Algemene Voorwaarden erin staan. Dit zijn belangrijke documenten voor een ZZP’er. Maar denk ook aan je certificaten die van belang zijn voor jouw onderneming of je ID bewijzen.

Mochten er nog vragen zijn, of twijfel je of je het profiel duidelijk hebt ingevuld. Bel of bezoek dan ons kantoor!