Over ZZPedia

In oktober 2015 werd ZZPedia opgericht. ZZPedia is meer dan een platform voor ZZP'ers en opdrachtgevers. Het is een plek om te
werken, om ondersteuning te vinden op het gebied van financiën, communicatie, juridische zaken etc. En ZZPedia is een plek waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten, zowel fysiek als online. Bij ZZPedia zijn we altijd op zoek naar de juiste match tussen Opdrachtgevers en ZZP’ers of Freelancers.

Ontstaan ZZPedia

 Een online platform voor ZZP’ers/Freelancers om gevonden te worden door opdrachtgevers. Vooral voor kleine ondernemers die (nog) geen website hebben is het een simpele manier om hun diensten of producten 24/7 aan de buitenwereld te presenteren.


Om iedereen kennis te laten maken met de mogelijkheden van ons platform en met ondernemers in gesprek te blijven zijn wij lid van BNI, ZP-Net en bezoeken we geregeld netwerkbijeenkomsten in onze regio.

Favoriete quote : Zelfstandig ondernemen maar dan met een Wij gevoel.
Favoriete klant : Gepassioneerde ondernemers 

Ter ondersteuning van publicaties stellen wij rechtenvrije foto’s beschikbaar aan pers en media. Ontdek hier persfoto’s, het logo, promotiemateriaal via deze link.


Voor meer informatie, foto’s of een inhoudelijke reactie neem contact op via:
Adres: Postbus 263 2350 AG Leiderdorp 
E-mail
:  info@zzpedia.nl 
Telefoon:  071-2032155 (tijdens werkdagen)
Bellen of mailen geeft het snelste resultaat.*

(*) Voor overige vragen verwijzen wij naar onze Social Media kanalen:

Facebook- LinkedIn - Twitter