Profiel foto van Marie Jose

De Proces Optimalist

Marie Jose Holtkamp
Ik help ondernemers met bedrijfsgroei door procesoptimalisatie
Schiedam, Zuid-Holland, Nederland

Talenten

  • Proces management
  • Project management
  • Verander management
  • Klantgericht
  • Commerciële processen

Over Marie Jose Holtkamp en De Proces Optimalist

Is jouw bedrijf in de groei? Fantastisch! En merk je tegelijkertijd dat je door de stijgende klantvraag de grip verliest? Levertijden lopen op en het is moeilijk om afspraken na te komen. Er worden meer fouten gemaakt, waardoor kosten onnodig oplopen. Al met al moet je inboeten op je service.

Groeiende ondernemingen vind ik fascinerend. Ik help ondernemers graag de groei aan te kunnen met het verbeteren van de structuur en bedrijfsresultaten door procesoptimalisatie. Ik ben ervan overtuigd dat goed opgezette processen een verschil kunnen maken in klanttevredenheid en een goede basis zijn voor groei van de onderneming.

Ik help jou om:
1. te stoppen met brandjes blussen
2. draagvlak te creëren voor de nieuwe processtructuur binnen jouw organisatie
3. klachten te verminderen
4. je klanttevredenheid en bedrijfsresultaten te verhogen

Van nature bedenk ik altijd of het beter, sneller kan. Ik ben enorm oplossingsgericht en zie overal mogelijkheden. Ik heb meer dan 10 jaar projecten mogen leiden, waarvan 5 jaar voor meerdere landen tegelijk. In deze periode ontdekte ik mijn echte passie voor procesoptimalisatie. Deze kennis en ervaring zet ik nu in om ondernemers te helpen om groei binnen hun bedrijf te realiseren.

Klantgerichtheid is er bij mij 'ingebakken', letterlijk en figuurlijk als banketbakkersdochter. Afspraken nakomen en goede kwaliteit leveren is de basis. Dit bereik je met goede processen en draagt bij aan klanttevredenheid. Maar klantbinding en -beleving vraagt meer. Het zijn jouw medewerkers die het verschil kunnen maken. Medewerkers die binnen kaders zelf invulling kunnen geven over hoe het werk wordt gedaan. Zij worden gestimuleerd om hun potentieel meer te gebruiken. Ik draag graag bij aan het coachen van je medewerkers, die graag willen groeien en ook hun werk steeds slimmer willen doen. Zodat jij een organisatie kan creëren die continu kan groeien.

Als je mij beter kent, weet je dat ik graag mijn balans houd door yoga te beoefenen. En dat ik dol ben op boeken over mijn werk en persoonlijke ontwikkeling. Ik draag graag kleurrijke kleding en sjaals. Ik lust geen koffie, maar wel thee! Ik ben een echte thee fan met zo'n 50 soorten thee in huis.

Wil jij de mogelijkheden bespreken voor procesoptimalisatie binnen jouw onderneming om je bedrijfsresultaten te verbeteren? Leuk! Je kunt me bereiken op deze manieren:

✉️ stuur een mail naar mariejose@deprocesoptimalist.nl
📱 bel me of stuur een whats-app op 06-53309446
✉️ of stuur een bericht via LinkedIn

www.deprocesoptimalist.nl


Dit profiel is 1799 x bekeken