Profiel foto van mariecke

Mind Your Step By MarieCke

mariecke fransen
“The secret of change is to focus all of your energy not on fighting the old but on building the new”
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland

Talenten

  • Bewegingscoaching
  • Counseling
  • Bedrijfscoaching
  • Mental / Mindfulness Coaching
  • Voedingsadviezen

Over mariecke fransen en Mind Your Step By MarieCke

Welkom, ik ben Mariecke Fransen Food & Healthcare Professional. Mijn passie in het leven is om mensen op weg te helpen naar een bewuste, gezondere levensstijl. Het ongezonde eetgedrag en eetpatroon is waar ik mij in heb gespecialiseerd. Door mijn eigen reis en struggles in combinatie met mijn opleiding heb ik een unieke succesvolle methodiek ontwikkeld.

Na mijn HBO opleiding Social Work heb ik in o.a in verschillende gezondheidsinstellingen Leefstijl trainingen gegeven. Ik ben BGN geregistreerd gewichtsconsulent en gepassioneerd sporter. Tevens ben ik gediplomeerd MBCT en ACT coach, Voedingsdeskundige en niet geheel onbelangrijk, ervaringsdeskundige.
Persoonlijk:
Mind Your Step by MarieCke is een dienst die ik als ervaringsdeskundige hebt ontwikkeld. Multidicsiplinaire visie met op de drie pijlers die nodig zijn om de Lifestyle definitief aan te passen: Het gedrag, voedingsgewoonte en beweging. Door middel van gedragscognitieve coachings- consulten, Mindfulness coaching, Acceptance and Commitment therapy in combinatie met Voedings-adviezen en Bewegingstherapie coach ik je naar een bewust gezondere Lifestyle waar je de rest van jouw leven profijt van zult hebben!

Bedrijfscoaching:
Wat kan MarieCke voor uw organisatie betekenen:
Healthcheck en leeftsijlscans
Individuele begeleiding voor uw personeel
Workshops over gezonde voeding en bewegen, het hebben van een gezonde leefstijl en Mindfulness
Geven van personal en groepstrainingen
Inrichten van een gezonde kantine
Aanleveren van gezonde producten en maaltijd/lunch boxen
Een medewerker die bewust bezig is met een vitaliteit programma is zich vaak erg bewust van het belang van een goede balans tussen fysiek, mentaal & emotioneel gebied. Hoe meer kennis en bewustzijn hierover is bij de medewerker hoe beter de kennis onder de eigen motorkap van de medewerker is. Dit kan ontzettend motiverend en stimulerend werken voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker.

Hoe kunnen kunt u dit voor uw organisatie bereiken? Wat is dan de inhoud van een effectief vitaliteit programma op fysiek, mentaal & emotioneel niveau voor mijn organisatie? Met die uitdaging en invulling help ik u graag!

Openbare documenten

mariecke fransen heeft nog geen
documenten gepubliceerd.
  Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

Dit profiel delen:

Portfolio


Dit profiel is 3334 x bekeken