Profiel foto van Eric

Frontvisier

Eric Reversma
Frontvisier, Willen, Weten Waarmaken!

Talenten

  • Besluitvaardig
  • Communicatief
  • Hands on mentaliteit
  • Motivator
  • Commercieel

Over Eric Reversma en Frontvisier

Wat doet Frontvisier?
Frontvisier helpt ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van bedrijven (mkb en groot zakelijk) bij het ontwikkelen, versterken en borgen van hun capaciteiten en competenties. Daarbij kijkt Frontvisier naar het individu en naar het team als geheel (= talentmanagement).

Waarom Frontvisier?
Frontvisier ondersteunt ondernemers, leidinggevenden en hun medewerkers in het hervinden van de balans van de vier kernelementen (mentaliteitsomslag): kennis, vaardigheid, gedrag en persoonlijkheid. De huidige markt vraagt om steeds grotere offers; meer resultaat in minder tijd en met minder mensen. Hierdoor ontstaat er disbalans in de vier kernelementen. Door verbetering van de balans neemt het (zelf)vertrouwen toe, wordt zelfverzekerdheid vergroot, krijgt men meer energie en inspiratie, maar vooral verbetering van het resultaat en groei van de omzet.

Doel van Frontvisier
Door aandacht te schenken aan strategische, maar vooral aan operationele (bedrijfs)processen helpt Frontvisier de ondernemer, leidinggevende of medewerker bij de realisatie van de doelstelling(en), zoals omzetverhoging, margevergroting, loyaliteitsbesef of klanttevredenheid.

Wie is Frontvisier?
Mijn naam is Eric Reversma en ik ben sinds 2014 eigenaar van Adviesbureau Frontvisier. Ik heb Commerciële Economie en bedrijfskunde gestudeerd en ben de afgelopen jaren eindverantwoordelijk geweest in uiteenlopende verkoopfuncties. Wat mij altijd heeft geïntrigeerd in de verkoop is de invloed van de mens (gedrag) op de verkoop. Daarom heb ik mij gespecialiseerd als salestrainer en -coach. Mijn doel is het realiseren van gedrags- en effectverandering in iemands handelen in de complexiteit van verkoopprocessen.

Voor wie is Frontvisier?
Frontvisier is vooral actief in de commerciële, zakelijke dienstverlening en in de sportwereld. Maar ook gezondheidszorg, retail, onderwijs, financiële dienstverlening en gastvrijheidsindustrie hebben veel baat bij de dienstverlening van Frontvisier.

Motto Frontvisier: willen, weten, waarmaken! Frontvisier zorgt ervoor dat de klant weet wat hij wil, wat hij kan en hoe hij met zijn talent(ontwikkeling) doelen bereikt. Begeleiding, training en coaching door Frontvisier bestaat uit op maat gesneden programma’s.

Welke programma’s kan Frontvisier u bieden?
Commercieel: □ Acquisitie en relatiebeheer □ Commerciële vaardigheden □ Onderhandelen □ Omgaan met weerstand.
Klantgericht: □ Klantgerichtheid □Professioneel telefoneren □ Aftersales / Ambassador.
Persoonlijke ontwikkeling: □ Timemanagement □ Assertiviteit □ Presenteren □ Effectief beïnvloeden □ LSD: luisteren, samenvatten, doorvragen.
Management: □ Coachend leidinggeven □ Praktisch leidinggeven □ Resultaatgerichte aanpak □ Teambuilding.

Daarnaast biedt Frontvisier u langlopende coachingstrajecten, geeft Frontvisier u meer inzicht door assessmentmodellen en helpt Frontvisier u bij het tijdelijk vervullen van sales- en managementvacatures.

Meer weten? Bezoek dan de website www.frontvisier.nl en laat uw gegevens achter.

Bedankt,
Eric Reversma
“Uw adviseur voor omzetgroei, mentaliteitsverbetering en effectief salesmanagement.”

  Bekijk VCard

Profiel delen:

Portfolio


Dit profiel is 3129 x bekeken