Profiel foto van William

Wveen.com - Webdesign - SEO Specialist - IT Beheer

William van Veen
Webdesigner & SEO Specialist vanaf 25 euro per uur!
Hillegom, Zuid-Holland, Nederland

Talenten

  • WordPress Webdesign
  • SEO (Hoog in Google)
  • Online Marketing
  • IT Beheerder
  • WordPress Hosting

Over William van Veen en Wveen.com - Webdesign - SEO Specialist - IT Beheer

Website / webdesign laten maken

Met een totaalpakket transformeer ik jouw idee tot een goedwerkende website. We volgen een stappenplan: van het aanvragen van een domeinnaam tot het bijhouden van de laatste updates als je website draait. Ik neem alle technische rompslomp bij jou uit handen.

Jouw website wordt volgens de nieuwste inzichten ontwikkeld. Dat betekent ten eerste dat je website hoog eindigt in de zoekresultaten bij Google. Daarnaast is het belangrijk dat je website bezoekers activeert, bijvoorbeeld om een formulier in te vullen, iets te kopen of om bepaalde informatie te delen. Ik maak je website gebruiksvriendelijk, makkelijk om door jou zelf aan te passen.SEO

Ik meld je aan bij verschillende analyse-tools en licht jouw website helemaal door. Onder de motorkap kijk ik naar de snelheid en naar de gebruikte programmeercodes. Dit heeft grote invloed op de vindbaarheid van jouw website in zoekmachines.

Naast de website richt ik voor jou landingspagina’s in. Bezoekers worden door de landingspagina’s naar jouw website geleid. Door deze landingspagina’s verschijnt je onderneming hoog in de zoekresultaten bij Google.

Openbare documenten

William van Veen heeft nog geen
documenten gepubliceerd.
  Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

Dit profiel delen:

Portfolio


WWWaar


Dit profiel is 5711 x bekeken