Profiel foto van Paul

ExtraPK!

Paul Kuiper
Als huismeester-plus verzorgen van alle voorkomende facilitaire zaken. Flexibel inzetbaar, van fulltime tot inhuur op uurbasis.
Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland, Nederland

Talenten


  Over Paul Kuiper en ExtraPK!

  Extra PK! Wel zo handig!

  Extra PK! richt zich op tijdelijke facilitaire ondersteuning, zowel fulltime als parttime, van 1 tot 40 uur per week. Daarmee ben ik één van de meest flexibele facilitaire dienstverleners in de markt; inzetbaar bij ziekte of verlof van vaste medewerkers. Ook wanneer extra mankracht bij piekbelasting of langlopende projecten wordt gevraagd, biedt Extra PK! zorgvuldige ondersteuning voor zorgeloze bedrijfsvoering. Extra PK! beschikt over eigen professioneel vervoer, waarmee eenvoudige logistieke handelingen kunnen worden verricht. Mijn dienstenpakket bevat onder meer:

  - Huismeestertaken en receptiediensten
  - ICT-inventarisatie en -ondersteuning
  - Postkamer- en reprowerkzaamheden
  - Post- en pakkettransport tussen verschillende vestigingen
  - Kleine interne verhuizingen, inclusief transport
  - Algemene ondersteuning bij evenementen

  Dankzij mijn uitgebreide ervaring bij verschillende gerenommeerde bedrijven heb ik geen inwerkperiode nodig om aan de slag te gaan. Daarbij werk ik niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren en bovendien voor een scherp en concurrerend tarief. Als er aanvullende expertise nodig is, regelt Extra PK! dat binnen het eigen gespecialiseerde netwerk, met behoud van regie. Omdat ik niet alleen het gezicht maar ook de stem van Extra PK! ben, is het heel eenvoudig om duidelijke afspraken met mij te maken en snel te schakelen. Wanneer de nood aan de man is, weten opdrachtgevers van Extra PK! direct waar ze aan toe zijn. Wel zo handig!

  Openbare documenten

    Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

  Dit profiel delen:

  Dit profiel is 3638 x bekeken