Profiel foto van Judith

Oiled by Judith

Judith Hagelen
De spierfluisteraar
Hillegom, Zuid-Holland, Nederland

Talenten

  • Massages
  • Stresscounseling
  • Leefstijl therapie
  • Huidverbetering
  • Training

Over Judith Hagelen en Oiled by Judith

Anders dan anders? Dat is een ding wat zeker is. Ik ben graag een blauwe banaan, eentje die niet hetzelfde is als al die anderen en dat komt tot uiting in mijn behandelingen.

Ik noem mijzelf de spierfluisteraar. Waarom? Omdat ik "spier" praat. Ik los spierspanningen en knopen op die zijn ontstaan door een verkeerde houding, stress of zware arbeid. Ik beheers vele massagetechnieken en daardoor wordt iedere behandeling op maat gemaakt. Ik geef diverse massages, dus kijk op mijn website wat de mogelijkheden zijn.

Ik behandel een burn-out niet alleen op geestelijk niveau, maar allereerst op lichamelijk niveau. Burn-out staat voor "opgebrand" en dat betekent dat je absoluut geen energie hebt, dus daar wordt als eerste aan gewerkt. Ontspanning is ook heel erg belangrijk in de eerste fase van het herstel, en daarom is ontspannende massage onderdeel van mijn behandeling. Ook op geestelijk gebied ga je aan de slag en daar komen stresscounseling en lifecoaching zeker van pas.

Ieder mens is anders en heeft andere behoeften en benodigdheden, zo ook mijn behandelingen. Interesse? Wil je meer informatie? Stuur me een bericht.

Openbare documenten

Judith Hagelen heeft nog geen
documenten gepubliceerd.
  Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

Dit profiel delen:

Portfolio


Dit profiel is 2181 x bekeken