Profiel foto van Marlies

Gloria Counseling

Marlies de Vries
Succesvol zijn door doen wat je leuk vindt.
Velserbroek, Noord-Holland, Nederland

Talenten

  • Veranderaar; transformaties persoonlijk, organisatiecultuur
  • Enthousiast, betrokken
  • Werkt vanuit passie en missie
  • Creatief, communicatief, verbinder
  • Helicopterview

Over Marlies de Vries en Gloria Counseling

Onder invloed van internet/ICT ontstaat een nieuwe maatschappij, de netwerkmaatschappij.
Met haar organisatieadviesbureau Gloria Counseling helpt Marlies de Vries u deze Nieuwe Tijd te gaan leven als persoon en als bedrijf. Deze twee komen samen, waar de mens centraal staat in de organisatie. Marlies helpt uw bedrijf toekomstbestendig te maken. Zij doet dit via een verandertraject, waarbij de concurrentiegedachte veranderd naar samenwerken. Dit vraagt om bewustwording en verandering van mindset. Marlies is hierbij een uitstekende transitiecoach.

Hoe de nieuwe netwerkmaatschappij eruit ziet, beschrijft zij in haar boek 'De Tijd is NU'. De unieke principes uit dit boek zijn leidend bij de adviestrajecten. Dit houdt in dat gewerkt wordt met de kenmerken van de vijfde dimensie, die van ‘eenheid in verscheidenheid’. Daarnaast werkt zij met de door haar zelf ontdekte vijf principes van transcendent bewustzijn. Een bewustzijn wat nodig is om in het NU te kunnen leven en wat nodig is in de netwerkmaatschappij.

De winst van dit traject is meer vreugde in het werk, minder stress, minder ziekteverzuim en duurzaamheid voor personeel , bedrijf en maatschappij; opgeteld ook meer financiële winst.

Openbare documenten

Marlies de Vries heeft nog geen
documenten gepubliceerd.
  Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

Dit profiel delen:

Dit profiel is 1674 x bekeken