Bekijk onze deals:

Minder zorgen ZZP-ers door betaling in 1 uur

PayFix® introduceert deze maand een nieuwe factoring dienst om ZZP-ers de zorgen over hun debiteuren uit handen te nemen. PayFix® betaalt – mede dankzij slimme software - facturen binnen 1 uur.

MKB en ZZP ondernemers ontzorgen
In de ontwikkeling van PayFix® hebben CEO Tony Campbell en zijn team opgeteld meer dan vijftig jaar ervaring met factoring voor ZZP en (klein MKB) ondernemers verwerkt. Met maar één doel: facturen zo simpel en snel mogelijk verwerken.
Tony Campbell: “Wij willen de grootste zorg van veel ondernemers wegnemen: facturen betaald krijgen. Factoring is eigenlijk de enige, logische keuze om over die cashflow geen zorgen te hebben. Dat is niet nieuw, het wordt alleen vaak veel te complex gemaakt. Onze klanten (en wij) wilden af van die ingewikkelde procedures. Die kennis en ervaring hebben we verwerkt in onze PayFix® applicatie. Overigens zonder het persoonlijke contact met onze klanten te verliezen. Als enige in onze branche hebben we namelijk dagelijks meerdere accountmanagers onderweg die onze relaties bezoeken. We ontzorgen ondernemers tenslotte ook door de betaling te verzekeren, zelfs als een opdrachtgever failliet zou gaan.”

PayFix® applicatie
Het hart van PayFix® is een slimme applicatie waarmee ondernemers facturen kunnen uploaden en direct, geautomatiseerd kunnen laten uitbetalen. Campbell: “De software is ontwikkeld op basis van onze ervaring met ZZP-ers. Zij doen meestal hun eigen administratie en zijn dus afhankelijk van een goed en eenvoudig verloop van de debiteurenadministratie. Wij merken dat ook hun opdrachtgevers geholpen zijn bij een vlekkeloos, geautomatiseerd proces. Ondernemers willen nu eenmaal, zeker in deze kansrijke tijd, veel liever bezig zijn met het ondernemen zelf. En die vrijheid om te ondernemen willen wij creëren.”

 

JA, ik wil meer informatie!

Over Special Deals

Alle aanbiedingen voor leden van ZZPedia ® op een rij. Profiteer van diverse speciale acties. Als lid van de ZZPedia ® heb je een streepje voor. Niet alleen bij ons, ook bij andere partners. Zij selecteerden voor jou hun beste aanbiedingen.


995 x bekeken

Aangeboden door Special Deals

Meer info op

Terug naar alle deals
Deze deal delen:

Meer deals van onze partners

ZZPedia ®

ZZPedia ZZPedia ZZPedia ® is de online vertegenwoordiger van ZZP'ers door heel Nederland. Bij ZZPedia ® vind je dagelijks ...