Bekijk onze deals:

Als ZZP'er voor de Bouw jouw administratie goed geregeld?

Wil jij als ZZP'er bouw nu ook gewoon lekker klussen én nog voordeel halen uit jouw administratie?

Wij vinden het erg belangrijk dat het vooraf duidelijk is wat je kwijt bent aan onze dienstverlening. Daarom werken wij met aantrekkelijke, vaste abonnementsprijzen. 

Geen verrassingen achteraf of uurtje factuurtje! 


Een reden om naar een avondboekhouder te gaan is er dus niet (meer).Stel dat je toch een vraag hebt over een onderwerp wat net buiten het door jou gekozen abonnement valt, kan dit natuurlijk altijd. 

We maken van te voren een afspraak over wat het je zal gaan kosten, dus opnieuw geen verassingen achteraf! 

Overigens is het woord kosten geen goede omschrijving voor onze werkzaamheden, door onze kennis van o.a. de belastingaangiftes en het verwerken van boekhoudingen kunnen wij geld voor je besparen, jij kan deze tijd gebruiken om te klussen en dus leveren onze werkzaamheden jou in feite geld op!

Wil jij als ZZP'er bouw nu ook gewoon lekker klussen én nog voordeel halen uit jouw administratie? 

Ja, neem contact met mij op! 


Over Boekhouder voor de Bouw

Wij nemen alles uit handen waar jij geen zin in hebt
Waarschijnlijk heb jij geen zin om in die schoenendoos met bonnetjes te duiken, vind je de Belastingdienst maar saai, het verwerken van je administratie maar zonde van je tijd en het samenstellen van je jaarrekening maar mosterd na de maaltijd. Bij ons hoeft dit ook niet meer. Als jij zorgt dat je jouw gegevens aanlevert per app of per mail. Doen wij de rest. Ons doel is om jouw hele boekhouding over te nemen en hierdoor jouw kosten te verlagen, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Richt jij je op jouw klus. Wij op de onze! Wil je meer weten over onze digitale manier van administratie verwerken en al de bijbehorende voordelen klik dan hier.

Vaste aantrekkelijke prijzen

Wij vinden het erg belangrijk dat het vooraf duidelijk is wat je kwijt bent aan onze dienstverlening. Daarom werken wij met aantrekkelijke, vaste abonnementsprijzen. Geen verrassingen achteraf of uurtje factuurtje! Een reden om naar een avondboekhouder te gaan is er dus niet (meer).

Stel dat je toch een vraag hebt over een onderwerp wat net buiten het door jou gekozen abonnement valt, kan dit natuurlijk altijd. We maken van te voren een afspraak over wat het je zal gaan kosten, dus opnieuw geen verassingen achteraf! Overigens is het woord kosten geen goede omschrijving voor onze werkzaamheden, door onze kennis van o.a. de belastingaangiftes en het verwerken van boekhoudingen kunnen wij geld voor je besparen, jij kan deze tijd gebruiken om te klussen en dus leveren onze werkzaamheden jou in feite geld op! Het door jouw gewenste meerwerk kan ook leiden tot een verandering van je abonnement. Als blijkt dat dit voor jou goedkoper is, zullen we je zeker hier op wijzen!


1209 x bekeken

Aangeboden door Boekhouder voor de Bouw

Meer info op

Terug naar alle deals
Deze deal delen:

Meer deals van onze partners

ZZPedia ®

ZZPedia ZZPedia ZZPedia ® is de online vertegenwoordiger van ZZP'ers door heel Nederland. Bij ZZPedia ® vind je dagelijks ...