Bekijk onze deals:

EERSTE 2 MAANDEN GEEN KOSTEN VOOR EEN 2E NUMMER OP UW MOBIELE TELEFOON

Om zelfstandig ondernemers goed op weg te helpen, heeft Dubline een app ontwikkeld waarmee het mogelijk is een extra telefoonnummer toe te voegen aan uw mobiele telefoon, zonder extra SIM kaart. Zo bent u niet alleen overal bereikbaar onder uw 06 nummer, maar ook onder het ‘vaste nummer’ van uw onderneming. Gewoon op één en dezelfde smartphone. En belt u klanten, dan verschijnt bij de klant het vaste nummer van uw bedrijf in zijn of haar beeldscherm. Twee volledig gescheiden lijnen dus, gewoon op één mobiele telefoon.

Voor slechts €3,75 (exclusief BTW) per maand heeft u de beschikking over een tweede lijn op uw mobiel, inclusief een gratis telefoonnummer uit de regio waar u gevestigd bent. Ga naar de App Store of Google Play Store, download Dubline en binnen drie minuten kunt u overal en altijd bellen en gebeld worden met een vast nummer op uw mobiel.

SPECIAAL VOOR LEDEN VAN ZZPEDIA: EERSTE TWEE MAANDEN GEEN ABONNEMENTSKOSTEN

Wanneer u kiest voor Dubline heeft u uw telefonische bereikbaarheid perfect geregeld en bent u goed voorbereidt op uw zakelijke succes.

Heeft u specifieke vragen, neemt u dan gerust contact met ons op via info@dubline.nl of telefonisch via 0172-260000

www.dubline.nl

Over Dubline Telecom

Zonder doorschakelen een kantoornummer op uw smartphone.

- Uw zakelijk en privé belverkeer heel eenvoudig scheiden ?
- Met de Dubline app komt uw zakelijke nummer direct op uw mobiel
- Werkt identiek als de standaard bel app op de iPhone en Android
- Geen kosten voor inkomende oproepen en in 3 minuten geregeld!
- €3,75 excl. BTW per maand en maandelijks opzegbaar
- Gratis testen ? stuur een email naar oplossingen@dubline.nl

Met de Dubline app komt uw nummer rechtstreeks binnen op uw smartphone, want het is een 2e lijn. Dubline is geen doorschakelservice, dus u krijgt dus naast uw 06 nummer uw kantoornummer op de smartphone. Aan inkomende oproepen zijn geen kosten verbonden, dus u bespaart direct. Heeft u bijvoorbeeld een onderneming in de regio Amersfoort, dan ontvangt u de telefoontjes op uw 033 nummer rechtstreeks op uw mobiel met de Dubline app. Van mobiele provider wisselen is niet nodig en u kunt ook direct vanuit uw contactenlijst of recente oproepenlijst uitgaand bellen met de Dubline app. Dubline maakt gebruik van de dataverbinding (3G, 4G en Wifi) van uw smartphone. Wilt u de oproepen op 2 smartphones of zowel op een buro toestel als op de mobiel laten binnen komen ? Ook dat kan met Dubline.
Met Dubline bent u makkelijk herkenbaar & dankzij de “niet storen” knop ook zakelijk niet bereikbaar wanneer u het wil.
Eenvoudig en simpel!

telefonisch via 0172-260.000

www.dubline.nl


1234 x bekeken

Aangeboden door Dubline Telecom

Meer info op

Terug naar alle deals
Deze deal delen:

Meer deals van onze partners

Special Deals

ZZPedia ® Alle aanbiedingen voor leden van ZZPedia ® op een rij. Profiteer van diverse speciale acties. Als lid van de...

ZZPedia ®

ZZPedia ZZPedia ZZPedia ® is de online vertegenwoordiger van ZZP'ers door heel Nederland. Bij ZZPedia ® vind je dagelijks ...