Bekijk onze deals:

‘MAAR WIE HELPT MIJ NOU EIGENLIJK?’

Als zelfstandig therapeut heb jij een prachtig beroep. Meerdere dagen of elke dag van de week zet jij je in om ervoor te zorgen dat mensen weer lekker in hun vel zitten, zowel letterlijk als figuurlijk.

‘MAAR WIE HELPT MIJ NOU EIGENLIJK?’

Samen met de anderen in jouw vakgebied zet jij de gezondheid en het welzijn van anderen op de eerste plek. Met jouw hulp kunnen mensen bijvoorbeeld minder stress en meer ontspanning ervaren, een betere balans vinden tussen werk en privé, en beter voor zichzelf opkomen. Maar als jij hulp nodig hebt om je leven en werk meer op rolletjes te laten lopen, tot wie richt jij je dan eigenlijk? En wees eens eerlijk: durf je überhaupt wel om hulp te vragen? Het voert te ver om nu uitgebreid in te gaan op deze laatste vraag. Maar over één ding valt niet te twisten: hulp vragen én aanvaarden is helemaal niet zwak. Het is juist slim, want zo kom je verder. Zet het licht dus op groen en schakel hulp in!

https://www.foryou.nl/therapeutenprogramma/lisse/groeien-als-therapeut-zet-het-licht-op-groen/

Over Radixize

Marketing en bedrijfsbegeleiding voor meer cliënten voor de eerste- en tweedelijnszorg. Vanuit een uitstekende op maat gemaakte marketingstrategie de communicatie met de patiënten, cliënten en relaties verbeteren.

Veiligheid en kwaliteitsborging voor een sneller en effectief zorgtraject. Ondernemerschapsontwikkeling wat leidt tot verbetering van de zorgervaring, vergroten van de bekendheid, meer patiënten en cliënten. Hierdoor ontstaat gezonde groei van de praktijk ongeacht de vergoedingen zorgverzekeraars.

Waar mogelijk en gewenst microvaat therapie introduceren. Microvaat therapie is een medisch bewezen aanvullende therapie bij reguliere behandelingen waardoor elke patiënt, cliënt de juiste ondersteuning krijgt na een medische of therapeutische behandeling.


846 x bekeken

Aangeboden door Radixize

Meer info op

Terug naar alle deals
Deze deal delen:

Meer deals van onze partners

Special Deals

ZZPedia ® Alle aanbiedingen voor leden van ZZPedia ® op een rij. Profiteer van diverse speciale acties. Als lid van de...