Bekijk onze deals:

Tool waarmee je als ZZP’er jouw online indruk kan managen

Een eerste indruk vindt tegenwoordig vaak online plaats. Het eerste wat opdrachtgevers namelijk doen is de naam van een ZZP’er googelen om zo alvast een indruk te krijgen. De gevonden informatie weegt vervolgens mee in de keuze iemand wel of niet te benaderen. Een goede eerste online indruk is dus één van de belangrijkste verkooptools voor een ZZP’er.

“Het is belangrijk om naast je offline indruk ook jouw online indruk te managen. Zo word je vaker benaderd door opdrachtgevers, boek je meer resultaat en doe je vaker wat je leuk vindt.”

Veel ZZP’ers zijn zich er wel van bewust dat een positieve online indruk echt verschil maakt. Maar vaak weten ZZP’ers niet hoe ze dit gemakkelijk moeten doen.

MijnNaamBeschermen.nl heeft daarom een tool ontwikkeld om ZZP’ers te helpen zichzelf online te profileren. Met deze gebruiksvriendelijke tool kunnen ZZP’ers eenvoudig en zonder technische kennis hun naam op het internet beschermen en beheren. De ZZP’er creëert in enkele minuten een eigen profielpagina, presenteert zichzelf in het kort en verwijst naar relevante informatie op het internet, zoals naar LinkedIn, een portfolio op Instagram of een bedrijfswebsite.

Een profielpagina is ideaal voor ZZP’ers die zichzelf kort en bondig willen profileren wanneer een opdrachtgever de naam van een ZZP’er googelt. Zo zorgen ZZP’ers dat hun eigen naam als online verkooptool fungeert voor opdrachtgevers. Een profielpagina op basis van jouw naam heb je al voor 39 euro per jaar exclusief btw.
Exclusieve ZPPedia ledenkorting: gebruik actiecode TIoaLjbOpr voor 20% korting voor het eerste jaar.

Over MijnNaamBeschermen.nl

MijnNaamBeschemren.nl is een tool voor ZZP'ers om hun online indruk te managen.


2771 x bekeken

Aangeboden door MijnNaamBeschermen.nl

Meer info op

Terug naar alle deals
Deze deal delen:

Meer deals van onze partners

Detact Personeelsdienst

Bram Devilee Detact richt zich op totale levering van personeelsdiensten binnen het MKB. De dienst richt zich o.a. op...