Partner

Steenbergen Facility

Wat bieden wij u op facilitair gebied?

Steenbergen Facility biedt bedrijven, scholen, VVE’s, hotels en particulieren de juiste - tijdelijke of vaste – de oplossing voor opdrachten en activiteiten op facilitair- huisvestingsgebied. Het betreft onder andere het adviseren, begeleiden en beheren van al uw facilitaire- en huisvestingsvraagstukken.

Hierbij kunt u onder andere denken aan de opzet van uw facilitaire afdeling, opzet van uw facilitaire taken, aan- en verkoop of aanhuur van uw locatie(s), verbouwingen, herinrichting, upgraden van ruimtes, verhuizingen, indelings- en inrichtingsconcepten (waarbij uw uitstraling en identiteit centraal staan), het maken van (3D)indelingstekeningen/-ontwerpen, sluiting van uw kantoor, projectbegeleiding, projectmanagement, projectinrichting en levering van al uw kantoormeubilair.

Met andere woorden, wij kunnen u op facilitair- en huisvestingsgebied volledig ontzorgen. Ook voor interim opdrachten is Steenbergen Facility voor u beschikbaar.

Over Steenbergen Facility:

Professionele ondersteuning en advies

Dit kan zijn voor een kort of langdurig project en zelfs voor (tijdelijke) vervanging van, of aanvulling op, uw facilitaire afdeling. U bent verzekerd van professionele ondersteuning op maat. Hierdoor kunt u zich blijven concentreren op uw core business.

Flexibel in facilitaire diensten

De dienstverlening is volkomen flexibel, zowel in tijd als in werkzaamheden. U betaalt alleen de effectief gewerkte uren, waardoor uw arbeidskosten beheersbaar blijven. U draagt hierbij geen premies en/of belastingen af.

Steenbergen Facility werkt in heel Nederland. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.