Profiel foto van Teun

Blokland AOV Advies

Teun Blokland
Kleine lettertjes worden groot

Talenten

  • Zzp
  • AOV-advies
  • AOV-specialist
  • Adviseur
  • Arbeidsongeschiktheid

Over Teun Blokland en Blokland AOV Advies

Blokland AOV Advies is specialist in de arbeidsongeschiktheids-
verzekering (AOV) voor de zzp-er, freelancer en alle andere ondernemers.

Na een gratis oriëntatiegesprek, neem ik - Teun Blokland - als adviseur, graag de opdracht aan om uw persoonlijke financiële risico’s als gevolg van arbeidsongeschiktheid in kaart te brengen. Na inventarisatie van uw financiële situatie adviseer ik hoe u als ondernemer die risico’s kunt verkleinen of misschien zelfs kunt wegnemen.

Ongeveer 25 jaar heb ik in de AOV-keukens van AEGON, Interpolis, Zilveren Kruis en Klaverblad Verzekeringen mogen kijken.

Met al die verschillende ervaringen rond deze ingewikkelde verzekering in mijn rugzak, heb ik mij als zelfstandig adviseur Inkomensverzekeringen gevestigd met dus als specialisatie de AOV voor de zzp-er en andere ondernemers. Hem of haar te adviseren, hoe de financiële risico’s als gevolg van arbeidsongeschiktheid beperkt zou kunnen worden. Via een verzekering of op een andere manier. En ook in dat verband te wijzen op de kleine lettertjes. De best passende verzekeraar erbij zoeken en niet te vergeten te bemiddelen bij de aanvraag. Of te begeleiden naar de andere oplossing.

Een niet onbelangrijk aspect daarbij is, dat die oplossing in een aantal opzichten ook bij u moet passen.
Bezoek mijn website voor meer informatie.

Bent u een verzekeraar of collega-assurantieadviseur en u wilt een specialist Inkomensverzekeringen inhuren? Ook daarvoor kunt u mij benaderen.

  Bekijk VCard

Profiel delen:

Dit profiel is 594 x bekeken