Profiel foto van Mariën

ZZPedia ® TOR Coaching

Mariën van Raan
Don't think outside the box. Think like there is no box.

Talenten

  • Inspireren van groepen en individu's
  • Inlevingsvermogen
  • Individuele coaching
  • Strategisch denken
  • Natuurlijke commerciële dialogen voeren

Over Mariën van Raan en ZZPedia ® TOR Coaching

Krachtige coaching voor briljante ondernemers. https://www.aaacoaching.nl/

Succes gegarandeerd als je bereidt bent het beste uit jezelf te halen.

Ben je er aan toe om je zakelijk leven te transformeren naar je eigen succesformule?
Onze samenwerking zal intens en diep zijn, one on one coaching die verborgen conditioneringen naar boven haalt waardoor je vrijer en zonder stress kunt ondernemen.

De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam als trusted advisor voor coachende ondernemers en werk samen met ZZPedia als businesscoach.

Tussen 1998 en 2008 leidde ik honderden salestrainingen en gaf ik dagelijks inspiratie aan ontelbare accountmanagers, coaches en ondernemers.
De jaren daarna heb ik mij meer op het persoonlijke vlak gespecialiseerd en geleerd hoe je op een natuurlijke manier kan ondernemen om het beste uit jezelf te halen. Niet door hard te werken maar door slim te werken met de vermogens die je bezit.

Goed om te weten is dat mijn benadering tamelijk direct is en van overbodige franje ontdaan. Dus geen voorgeprogrammeerde methodes die je helpen in 12 stappen succesvol te worden. Ieder mens is anders en daarom zijn al mijn trainingen en coaching nooit hetzelfde.

Mijn klanten komen vooral voor helderheid, diepgang, zelfonderzoek, verscherpen van de focus, tientallen inzichten, interactie met klanten en conceptontwikkeling, etc.. Uiteindelijk leid dit tot meer vrijheid, plezierig ondernemen, lekker leven en uiteraard meer omzet en minder stress.

Specialisaties: het upgraden van verkoopgesprekken op een natuurlijke manier, helder krijgen van je sterke kanten en daar optimaal gebruik van maken, het kwalificeren van nieuwe klanten zodat je met de juiste klanten werkt, meer resultaat krijgen in minder tijd en jezelf optimaal presenteren.

Als laatste; je krijgt sowieso altijd eerst een 2 uur durende kennismaking waarbij je kunt ervaren hoe ik werk en geef je direct feedback hoe je dingen effectiever kunt aanpakken, zowel persoonlijk als zakelijk. Deze vrije sessie heeft een inspirerende en soms confronterende aard maar altijd vanuit kwetsbaarheid. De eerste sessie gaat voornamelijk via skype of messenger. Op deze manier kan ik dit zonder kosten aanbieden.

Voorwaarden: Je bent een toegewijde ondernemer, je wilt investeren in jezelf in zowel energie, tijd en geld, je draagt verantwoordelijkheid over je resultaten, you are fun to work with en uiteraard moet er een match zijn.

Stuur een mail met je wensen en ik zal binnen 48 uur antwoorden om een vrije sessie met je te plannen.

info@aaacoaching.nl
https://www.aaacoaching.nl/

  Bekijk VCard

Profiel delen:

Dit profiel is 1688 x bekeken