Profiel foto van Karin

Marketing Creator

Karin van den Berg
Marketing Creator voor beter inzicht en meer rendement!
Lisse, Zuid-Holland, Nederland

Talenten

  • Marketing
  • Social Media
  • Kwaliteitsprogramma
  • Business Development
  • Marketingstrategie

Over Karin van den Berg en Marketing Creator

Met een plan, een goede marketingstrategie, heb je als organisatie houvast. Je weet wat je wilt bereiken. Je weet je marktpositie en je kent je doelgroepen. Met de juiste doelgroep in met een activiteitenplan wat past bij je bedrijf en doelgroep. Voor een onlinemarketingplan richt ik mij op de onlinemogelijkheden vanuit een analyse en de mogelijkheden. Van de website, SEO tot en met social media.

Wij zijn met een klantgericht kwaliteitsprogramma gestart waarbij wij de waarde binnen het bedrijf betrekken in de marketingactiviteiten. De betrokkenheid van de keten geeft nog meer en betere mogelijkheden voor elk bedrijf.

Social Media wordt steeds professioneler waardoor de aandacht en daarmee de tijd en budget in elk bedrijf een plek dient te krijgen. Heb je hulp nodig voor een social mediaplan of wil je jouw social media uitbesteden. Marketing Creator ondersteund ondernemers door hun eigen unieke toegevoegde waarde zichtbaar te laten zijn. Je hoeft niet uniek te zijn in je product of dienst. Het gaat om de unieke eigenschappen van je bedrijf.

Het gehele marketing en communicatie traject kan ik samen met vaste partners begeleiden, waardoor er een eenduidig marketingstrategieplan wordt ontwikkeld en wordt uitgevoerd. Juist hierdoor kan ik mijn klanten van kwaliteit voorzien.

Openbare documenten

Karin van den Berg heeft nog geen
documenten gepubliceerd.
  Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

Dit profiel delen:

Dit profiel is 1527 x bekeken