Profiel foto van Paul

Project Krijger

Paul Krijger
Getting things done
Leimuiden, Zuid-Holland, Nederland

Talenten

  • Event Organisatie
  • Projectmanagement
  • Productie

Over Paul Krijger en Project Krijger

Met ondernemen en organiseren in het bloed en een goed lopende event organisatie in het portfolio, was het geen lastige stap om een ZZP onderneming te starten en mijzelf freelance te gaan verhuren als Project-, Productie- & Event Manager.

Zo'n 2,5 jaar geleden ben ik event organisatie Schipbreuk Events gestart en onder deze naam organiseer ik zo'n 2 tot 3 keer per jaar verrassende en creatieve evenementen in regio Schiphol.
Denk hierbij aan een festival op een varende boot of een feest op een eiland met diverse bekende bands en artiesten.
Afgelopen zomer is het festival uitgegroeid tot een 2-daags evenement met zo'n 1000-2000 bezoekers. Hier ben ik verantwoordelijk voor het complete A tot Z plaatje zoals vergunningen, artiest boekingen, opbouw, algehele planning, decoratie etc.

Vóór deze periode ben ik 3 jaar werkzaam geweest bij Samsung Electronics Benelux en was ik als Projectmanager mede verantwoordelijk voor het opzetten van diverse (sponsor)evenementen, productlanceringen, pop-up stores en de begeleiding bij de eerste 2 sponsor-samenwerkingen van Samsung en Amsterdam Dance Event (ADE).

Door de combinatie van zakelijke project- en accountmanagers ervaring en de passie en gedrevenheid voor het van A tot Z organiseren van evenementen, ben ik de juiste man aan wie je zonder omkijken en vol vertrouwen een project, productie of event kan uitbesteden.

Werkervaringen:

Aug 2016 – Heden
Project Krijger
Functie: Freelance / ZZP
Inzetbaar als Project-, Productie- & Event Manager.
Tevens artist handling, creatieve ontwikkeling & hands-on.

Aug 2014 – Heden
Schipbreuk Events
Functie: Eigenaar & Productie Manager
Werkzaamheden: Het organiseren van een jaarlijkse terugkerende 2-daagse evenementen. (Schipbreuk Festival, Winter Wonder Festival)
Hoofdverantwoordelijk voor totale organisatie, opbouw, sponsoring, artiest boekingen, financiën & contact met overheidsinstanties.

Jan 2015 – Okt 2016
AT5, RTVNH & Centercom Media
Functie: Project Manager
Werkzaamheden: Het onderhouden, opzetten en organiseren van TV & radio commercialcampagnes en het opzetten en uitbouwen van een nieuw digitaal netwerk Smartscreens binnen ruim 100 verschillende winkelcentra.

Aug 2012 – Jan 2015
Samsung Electronics Benelux

2e Functie: Regional Manager Samsung Experience Stores
Werkzaamheden: Het opzetten en aansturen van de eerste zes Samsung Experience Stores in de Benelux op het gebied van event, sales & marketing.

1e Functie: Account & Project Manager (Events)
Werkzaamheden: Managen van Samsung projecten (ADE, Bijenkorf, Schiphol Plaza) en verkooppunten in regio Amsterdam.

Openbare documenten

  Bedrijfspresentatie   Bekijk VCard

Dit profiel delen:

Dit profiel is 1465 x bekeken